Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал ще се

...
Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал ще се
Коментари Харесай

Надал: Имам повече проблеми отколкото ми се иска

Бившият международен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал ще се опита да не помни по допустимо най-бързи метод мъчителната загуба от Фабио Фонини на полуфиналите в турира от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло. 
 Легенда в тениса разкри тайната за триумфа на Джокович, Федерер и Надал
Матадора се надява, че през тази седмица да се показа мощно в конкуренцията в Барселона. Той ще се изправи срещу Леонардо Майер, а в неговата част от схемата са Доминик Тийм и Стефанос Циципас. Надал ще търси тази седмица първа купа за сезона и общо 12-та от шампионата в каталунската столица.

" Изиграх един от най-слабите си мачове на клей. Това е истината. Не мога да го скрия. Не виждам смисъл да отхвърлям. Това се случи.

В Монте Карло направих крачка напред по отношение на предната седмица. Пропуснах добра опция да пускам сезона по приказен метод. Но ще има и последваща. Настоящият шампионат е доста специфичен.

Вярно е, че не съм спечелил купа, само че доближих край в Австралия, полуфинал в Индиън Уелс и Монте Карло. Не е толкоз неприятна година щом съм трети в ATP Race. Имам обаче повече проблеми в сравнение с ми се желае.

Нужно е да намеря себе си. В последните 18 месеца имах доста спадове и неща, които не са свързани с тениса. А щом това се случи, е мъчно да намериш своя темп.

Щом обаче нещата влязат в вярната посока, всичко се не помни. Надявам се да играя добре. Ако не тук, то най-малко в Мадрид, Рим и на Ролан Гарос ", сподели Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР